Over Marly

Hallo daar!20131231-IMG_3264

Mijn naam is Marly en ik ben de fotografe achter Fotografie Marly! Ik woon in Loenen (aan de Veluwe). Hier bouw ik aan mijn eigen stekkie, samen met mijn zoontje Chiel! Ik ben gek op wintersporten en mag (voor zover het lukt) heel graag reizen. Daar komt mijn liefde voor fotografie vandaan, want al dat moois wat ik ben tegen gekomen tijdens het reizen wilde ik zo goed en mooi mogelijk vastleggen.

Door de jaren heen heb ik heel wat fotografie opleidingen en cursussen gedaan, waardoor ik naast reisfotografie vooral portretfotografie super leuk ben gaan vinden en mij daarin heb gespecialiseerd! Ik richt mij vooral op kinderfotografie en gezinsfotografie. Stellen die (nog) geen kinderen hebben vallen daar natuurlijk ook onder, alleen noem ik het dan een Loveshoot ❤

Een fotosessie bij mij houdt in dat we samen op pad gaan en vooral plezier maken! Ik vind het geweldig om dat voor jullie vast te leggen. Waardevolle herinneringen die je thuis een mooie plek kan geven en natuurlijk om te bewaren voor later. Een mooier cadeau kun je jezelf of je kind niet geven, toch?!

Wil jij ook graag een fotosessie doen of er een cadeau geven? Ik vervul graag jouw fotowensen! Voor meer informatie klik hier of neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik hoop tot ziens!

Groetjes Marly

 

 

Advertenties