Kinderfotografie & Gezinsfotografie

Kinderfotografie of een gezinsfotosessie

Je kinderen zijn ongetwijfeld je ‘alles’ en wat groeien ze snel op! Té snel en daarom maken alle ouders foto’s van hun kinderen. Misschien is dat ook wel het mooiste cadeau dat je z20130927-Marjo en kids (6)e ooit kan geven! Foto’s zijn fantastische herinneringen. Uiteraard om te bewaren voor later, maar met een prachtige foto aan de muur geniet je er nu ook al van. En die mooie momenten zijn natuurlijk de momenten waarbij je kinderen voluit lachen als ze lol hebben of wanneer ze hun liefste lachje op zetten! Maar andere uitdrukking zijn ook erg mooi, wanneer zij bijvoorbeeld in gedachten zijn, nieuwsgierig kijken of verrast! 

Kinderen laten zich in elk geval niet (makkelijk) regisseren, vooral de kleinste niet. Maar dat is helemaal niet erg, want ik vind het juist fantastisch om kinderen of het hele gezin vast te leggen zoals jullie zijn. Mijn mening is dat dit het beste tot zijn recht komt, wanneer iedereen zichzelf kan en mag zijn. Daarom fotografeer ik op locatie, zodat iedereen vrij kan bewegen en kinderen zelfs kunnen spelen, kruipen, rennen en klimmen! Een fotosessie op locatie, die je zelf mag kiezen, biedt zoveel mogelijkheden. De momenten zijn spontaner en dat levert de herinnering op van nu voor… altijd!

Bij een kind- of gezinsfotosessie door Fotografie Marly is het volgende inbegrepen:

  • Een leuke, gezellige fotosessie die 1 tot 2 uur duurt.
  • De locatie mag je zelf kiezen, reiskosten zitten t/m 20 km bij de prijs in.
  • Je krijgt 3 digitale bestanden, in hoge resolutie (t.w.v. € 45,-) naar keuze. Deze kun je dus zelf afdrukken op jou gewenste formaat.
  • Na- en bijbestellen van digitale bestanden of foto afdrukken kan ook. Foto afdrukken zijn via een beveiligde online galerij te bestellen, hiervoor ontvang je van mij een wachtwoord. Afdrukken zijn mogelijk op fotopapier, canvas, etc. welke bij een professionele fotoservice worden gedrukt.

2_20131206-IMG_2343

 

 

Prijzen
Kind- of gezinsfotosessie (t/m 5 personen) € 100,-
Elk extra persoon € 10,-
Reiskosten t/m 20 km rondom postcode 7371 CE gratis
Reiskosten v.a. 21 km buiten postcode 7371 CE € 0,25 per km
Bij- of nabestellen van foto’s
Digitale bestanden in hoge resolutie – Per stuk € 15,-
Digitale bestanden in hoge resolutie – Vanaf 10 stuks € 12,50
Digitale bestanden in hoge resolutie – Vanaf 20 stuks € 10,-
Foto afdrukken (papier, canvas, etc.) bij professionele fotoservice vanaf € 3,50 per stuk

Heb je nog vragen of weet je het al zeker en wil je een mooie fotosessie van je kinderen of je hele gezin door mij laten maken, neem dan contact met mij op.

Advertenties